image
Genel Bilgilendirmeler Güncel Sektör haberleri Lansmanlar ve tanırımlar

RF WorkShop 2020

2 Mart 2020  Harbiye G-Mall TOY  İstanbul Tiyatro Salonunda yapılan RF-Workshop 2020 Seminerimiz sektör çalışanlarınının ve ilgililerinin kalımları ile tamamlanmıştır.

Önümüzdeki dönemde yayına başlayacak olan Karasal Sayısal TV yayınları (DVB-T2)  ve LTE frekansları ( 5G/4G )  sebebi ile daralmış olan UHF-L bandının son durumunun telsiz mikrofon kullanıcıları (PSME) açısından nasıl kısıtlamar (zorluklar) getirdiği ve bu kısıtlamaların ne şekilde çözümlenebileceği konusunda kullanıcıların bilgilendirdiği Workshop başarılı bir şekilde tamalanmıştır.

Katılımcılara Telsiz mikrofon kullanımında önemli bir yer tutan ve daralan UHF-L bandı sebebi ile önemiyeti artan FREKANS PLANLAMASI ve sistem kurulumunda dikkat edilecek TEKNİK KONULAR hkk. bilgiler, SORU-CEVAP seklinde eğitici bir program akışı ile sunulmuştur.

Katılımcılarımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz . Seminer içeriniğin özetini ihtiva edecek dökümanımız en kısa sürede semir süreci dahilinde fark edilen eksiklikler ve katılımcıların sorularına yönelik cevaplara ilişkin ilaveler ile tamamlanarak burada yüklenilebir belge olarak sunulacaktır.

http://www.broadcasterinfo.net/ContentDetails-3159-dvbt2-dijital-karasal-yayincilikta-telsiz-mikrofonlarin-gelecegi-semineri-istanbulda-yapildi

 

Views: 124

Share This Post

Related Post