image
Cihaz kullanımı Genel Bilgilendirmeler Güncel Sektör haberleri Lansmanlar ve tanırımlar

Otomatik takip mikrofonu TCC2

TCC-2 (Otomatik Kamera takip ve odaklama destekli Tavan mikrofonu)

TeamConnect ceiling-2
TeamConnect ceiling-2 otomatik takip ve odaj-klamalı hijyenik mikrofon.

Öne çıkan Faydaları;

Konuşmacı (-lar) ile fiziki temas gerektirmez, Sesi vurgular, Sesi (konuşmacıyı) takip eder ve Gürültüyü azaltır, kıameranın konuşana odaklanmasını sağlar.

TruVoicelift özelliği ile, önemli ölçüde daha yüksek ses elde etmek için toplantı odasında kurulu yerel ses sistemine (hoparlörlere) ve karşı tarafa (Video Konferans katılımcılarına) sunulan konuşma sesini artırmaya izin verir. Ek olarak, bir odanın belirli bir alanını veya dolayısı ile konuşan kişiyi önceliklendirir/vurgular, odada konuşan diğer kişilere göre ön plana getirmek için bir öncelik bölgesi tanımlanabilir. Beamforming özelliği ile 5 bağımsız ve gelişmiş dışlama bölgesi tanımlanarak, ilgili bölgelerden gelen gürültü ve istenmeyen diğer ses kaynaklarının konumunu belirleyerek çok daha kolay bastırılabilir ve etkisiz hale getirilerek, asli ses kaynağını ister oturma, ister ayakta dikilme ve hareket halinde olsun tam bir odaklama yaparak takip edebilir. Pan/Tilt kontrollü ve Presetli kameralarınızın konuşana otomatik olarak dönmesini, odaklanmasını vede takip etmesini tetiklieyebilir. ( Kamera sistemi ayrıca temin edilmelidir.)

1 adet TCC-2 ortlama 4 metre etkin kullanım mesafesi (R=8 metre ) ile en az 50 m2 lik bir alanda ( Toplantı odası, Derslik…) başarılı bir ses odaklama ve takip yeteneği sunmaktadır.

2 ve fazlası TCC-2 kullanımında ise MCP protokolü ile uyumlu bir  harici DSP (Bose ,Crestron, Extron ve QSC) ile otomatik ses kariştirma(mix) ve faz kesme kabiliyeti kullanılarak daha geniş  alanları destekleyebilmektedir.

Artık herşey kontrolünüz altında;

Sennheiser Control Cockpit yazılımı ile mikrofonunuzu istediğiniz yerden kontrol ve kumanda edebilirsiniz,  dahili intranetinizden ve/veya İnternet bağlatınız ile harici mekanlardan.

Mükemmel Entegrasyon;

Tüm bilindik sistemler ile marka ve modele bağlı kalmaksızın {801d85e6f7d6b40bbaced406badadf1afed666227482302c7139ce63601365a1}100 uyumlu bağlantı imkanın sağlanması maksadı ile mikrofonunuzda ANALOG ve DANTE Sayısal ses çıkışları ve Otomasyon sistemleri ile uyumlu “TCP/IP Media Control Protocol” ‘ü mevcuttur. Pan/Tilt kontrollü ve Presetli kameralarınızın konuşana otomatik olarak dönmesini, odaklanmasını vede takip etmesini tetiklieyebilir.

Uyumlu ve hazır  kontrol ve kumanda protokollerine haiz sistemlerin/markaların listesi şu şekildedir;
Bose ,Crestron, Extron ve QSC

Kolay Kurulum ve Montaj;

Ağ kablosu üzerinden besleme (PoE) özelliği ile harici/ilave bir besleme hattı gerektirmez, gerekli tüm ayarlar uzaktan ( PC/MAC/Tablet/SmartPhone uyumlu) yapılır. Geniş yelpazeli montaj kitleri ve aksesuarları ile tüm tavan tiplerine (Gömme, Sarkma, ve Sıva üstü)  kolayca uygulanabilir. TCC-2  60×60 cm yapısı ile Kare asma tavan yapıları ile tam uyumludur.

   Üzerindeki estetik çok renkli LED gösterge ile çalışma durumu takip edilebilir, gereğinde LED göstergeler iptal edilebilir. Mekanınıza göre uygun montaj şekli ve cihaz miktarının belirlenmesi için lütfen bizleri arayınız, e-mail: bilgi@metan.com

 

 

00:20:00 ile TeamConnect 2

 

Daha fazla bilgi ve döküman için bu linki takip ediniz.

Diğer Video sunumları için tıklayınız!

Visits: 109

Share This Post

Related Post